HTML fájl

Milyen posztok vannak itt?

A blogon 3 fajta poszt lesz:

 

1. Rövid ajánló: Egy ismert sorozat alapján ajánlunk másikakat, amik szintén tetszhetnek neked.

 

2. Hosszú ajánló: Egy sokak által nem ismert, de szerintem jó sorozat hosszabb ajánlója

 

3. TV ajánló: Sokan nem néznek már TV-t, de minden héten vannak olyan érdekességek, amik a netre nem bíztos, hogy felkerülnek, ezek lesznek itt.

Lájkolj :)

Milyen sorozatot nézzek?

Sok sorozatos fórumot olvasok és mindig visszatérő kérdés, hogy ezt meg azt a sorozatot szeretem de végetért, és most mit nézzek. Ez a blog azért született hogy ilyen esetekben utbaigazítást adjon. Ha te is ebben a helyzetben vagy, kommentben kérdés/kérés és a kedvenc sorozatodat legjobban potlókkal már jövök is :)

Utolsó kommentek

Archívum

Mit nézzek ha szerettem a ... 24-et? (nézz a tovább mögé :))

carpenter 2013.06.04. 23:34

Ha azért szerettem mert a főszereplő mindenkivel elbánik és egy második Chuck Noriss: Person of interest (A célszemély) - Itt James Caviezel a főhős, de ő is veszélyt nem ismerve menti meg, ha nem is a világot, de a Lost sztárja, Michael Emerson által kipécézett személyeket.

Ha azért szerettem mert tele volt akcióval: Human Target (Tökéletes Célpont) - Mark Valley is igazi akciósztár, aki veszélyben levő emberek helyébe lép, hogy megvédje őket. Csak két évad az egész, a másodikban új szereplőkkel is.

Szólj hozzá!

Mit nézzek... még? - Kisvárosi gyilkosságok

carpenter 2013.06.04. 22:42

Főleg akkor érdemes nézni, ha szeretted a: Colombo, A mentalista, Poirot.


A mai sláger nyomozós sorozatok egyorásak és amerikaiak. A képlet általában az, hogy egy kis nyomozas, egy kis magánelet, kihallgatunk 3-4 embert, aztán valaki közülük lesz a gyilkos. Nem vitatom, hogy ez is jó szórakozás tud lenni, de én mindig szerettem ha hosszabban lehet izgulni, hogy ki a gyilkos.

A Kisvárosi gyilkosságok (Midsomer murders) az átlagtól eltérve másfél órás és angol. Nincsenek benne hiper-szuper laborok, kétperces DNS elemzések, és 6-7 fős nyomozóegységek, de van egy egyszerű nyomozó, kisváros, őrült alakok, érdekes témák, izgalom hogy ki a tettes, és sok-sok gyilkosság:

Nyilván nem véletlenül tart már Angliában a 15. évadánál a sorozat, valamit kell tudjanak. Bár a főszereplő Barnaby felügyelőt a 13.-ban lecserélték az unokatestvérére, és a sorban a harmadik szinész által játszot beosztottja is most fog távozni, a sorozat még ma sem vesztett semmit szorakoztatóságából.

Ideális esti szórakozás, ha szereted a filmeket, ez is ugyan olyan hosszú, és legalább olyan izgalmas.

Legálisan is nézhető, a Universal channel, film+/film+2 időnként vetíti.

Szólj hozzá!

Hír...

carpenter 2013.06.04. 19:52

Az a jó hírem van, hogy egy napi kemény HTML tanulás árán sikerült a blognak menüt faragnom, és némileg személyre szabnom a kinézetet, úgy hogy mostantól jöhet a posztáradat, és az újabb tippek, hogy mit érdemes nézni :)

Enjoy it...

Szólj hozzá!

Mit nézzek ha szerettem a ... Így jártam anyátokkal-t?

carpenter 2013.05.31. 22:29

How-I-Met-Your-Mother-Couch-how-i-met-your-mother-791296_1280_1024.jpeg

Ha azért szerettem mert haveros: Happy Endings (Fuss el véle) - sokak szerint a jóbarátok utádja, sokan nagyon szeretik, nagy a felháborodás a kaszálása miatt.

images-2.jpeg

Ha azért szerettem mert a főhős szerelmi életének nehézségeiről szólt + haveros, kocsmázós: Mad Love (Négy szingli, egy eset) - az amerikai pite sztárja, Jason Biggs megtalálta a szerelmet, de mégsem minden megy könnyen, ráadásul a Reaperből ismert tyler Labine is nehezíti a dolgot, mint legjobb barát.

Négy-szingli-egy-eset-Mad-Love.jpg

+ Ami még jön: Us&them - jövőre jön, egy szerelmes pár viszontagságairól, de azért komédia, viszont romantikusnak tűnik, mint az Így jártam anyátokkal is.

570dd4be3276b1d66964257b43a242e2.jpg

Kommnetben jöhetnek más, jobb javaslatok is.

3 komment

Mit nézzek ha szerettem a ... Dr. House-t?

carpenter 2013.05.31. 21:29


images_1.jpeg

Ha azért szerettem mert: Vicces volt ahogy a betegekkel bánt - Doc Martin - angol sorozat, mintha House egy angol faluban praktizálna, ami őrültekkel van tele, ráadásul a doki fél a vértől is.

mainw.radiotimes.com.jpg

Ha azért szerettem mert: Vicces volt a szarkazmusa - Stargate SG1 - Richard Dean Anderson tiszta House csak közben idegen világokban akciózik. Vigyázat ez sci-fi.

Ami még jön: Rake - jövőre érdemes keresni a megfelelő helyeken. Milyen lenne House ügyvédként? Valószinüleg erre is választ kapunk.

Ha van más ötleted írj commentbe és segíts az olvasóknak jó pótlékot találni.

  Szólj hozzá!

  Kezdés...

  carpenter 2013.05.31. 20:14

  Sok sorozatos fórumot olvasok és mindig visszatérő kérdés, hogy ezt meg azt a sorozatot szeretem de végetért, és most mit nézzek.

  Ez a blog azért született hogy ilyen esetekben utbaigazítást adjon. 

  Minden bejegyzés elején lesz egy kedvelt de véget ért sorozat, a továbbiakban pedig ennek tanácstalan rajongói, akik már nem tudják mit nézzenek, ötleteket kapnak.

  Ha te is ebben a helyzetben vagy, kommentben kérdés/kérés és a kedvenc sorozatodat legjobban potlókkal már jövök is :) 

  Szólj hozzá!

  süti beállítások módosítása