HTML fájl

Milyen posztok vannak itt?

A blogon 3 fajta poszt lesz:

 

1. Rövid ajánló: Egy ismert sorozat alapján ajánlunk másikakat, amik szintén tetszhetnek neked.

 

2. Hosszú ajánló: Egy sokak által nem ismert, de szerintem jó sorozat hosszabb ajánlója

 

3. TV ajánló: Sokan nem néznek már TV-t, de minden héten vannak olyan érdekességek, amik a netre nem bíztos, hogy felkerülnek, ezek lesznek itt.

Lájkolj :)

Milyen sorozatot nézzek?

Sok sorozatos fórumot olvasok és mindig visszatérő kérdés, hogy ezt meg azt a sorozatot szeretem de végetért, és most mit nézzek. Ez a blog azért született hogy ilyen esetekben utbaigazítást adjon. Ha te is ebben a helyzetben vagy, kommentben kérdés/kérés és a kedvenc sorozatodat legjobban potlókkal már jövök is :)

Utolsó kommentek

Archívum

Mit nézzek ha szerettem a ... 24-et? (nézz a tovább mögé :))

carpenter 2013.06.04. 23:34

Ha azért szerettem mert a főszereplő mindenkivel elbánik és egy második Chuck Noriss: Person of interest (A célszemély) - Itt James Caviezel a főhős, de ő is veszélyt nem ismerve menti meg, ha nem is a világot, de a Lost sztárja, Michael Emerson által kipécézett személyeket.

Ha azért szerettem mert tele volt akcióval: Human Target (Tökéletes Célpont) - Mark Valley is igazi akciósztár, aki veszélyben levő emberek helyébe lép, hogy megvédje őket. Csak két évad az egész, a másodikban új szereplőkkel is.

+ Ami még jön: 24 - Jack Bauer elpusztíthatatlan, a TV-nek sem sikerült. Hoszabb szünet után, miután már egyszer elkaszálták, jövő nyáron tér vissza. Az efajta visszatérés pedig Amerikában is ritkaságszámba meg, de ha nem Jack Bauer, akkor ki? Ezúttal csak 13 órányi sorozat lesz az egy nap.

Picture1.jpg

Jobb ötletek kommnetben jöhetnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milyensorozatotnezzek.blog.hu/api/trackback/id/tr575344475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása