HTML fájl

Milyen posztok vannak itt?

A blogon 3 fajta poszt lesz:

 

1. Rövid ajánló: Egy ismert sorozat alapján ajánlunk másikakat, amik szintén tetszhetnek neked.

 

2. Hosszú ajánló: Egy sokak által nem ismert, de szerintem jó sorozat hosszabb ajánlója

 

3. TV ajánló: Sokan nem néznek már TV-t, de minden héten vannak olyan érdekességek, amik a netre nem bíztos, hogy felkerülnek, ezek lesznek itt.

Lájkolj :)

Milyen sorozatot nézzek?

Sok sorozatos fórumot olvasok és mindig visszatérő kérdés, hogy ezt meg azt a sorozatot szeretem de végetért, és most mit nézzek. Ez a blog azért született hogy ilyen esetekben utbaigazítást adjon. Ha te is ebben a helyzetben vagy, kommentben kérdés/kérés és a kedvenc sorozatodat legjobban potlókkal már jövök is :)

Utolsó kommentek

Archívum

Mit nézzek... még? - Kisvárosi gyilkosságok

carpenter 2013.06.04. 22:42

Főleg akkor érdemes nézni, ha szeretted a: Colombo, A mentalista, Poirot.


A mai sláger nyomozós sorozatok egyorásak és amerikaiak. A képlet általában az, hogy egy kis nyomozas, egy kis magánelet, kihallgatunk 3-4 embert, aztán valaki közülük lesz a gyilkos. Nem vitatom, hogy ez is jó szórakozás tud lenni, de én mindig szerettem ha hosszabban lehet izgulni, hogy ki a gyilkos.

A Kisvárosi gyilkosságok (Midsomer murders) az átlagtól eltérve másfél órás és angol. Nincsenek benne hiper-szuper laborok, kétperces DNS elemzések, és 6-7 fős nyomozóegységek, de van egy egyszerű nyomozó, kisváros, őrült alakok, érdekes témák, izgalom hogy ki a tettes, és sok-sok gyilkosság:

Nyilván nem véletlenül tart már Angliában a 15. évadánál a sorozat, valamit kell tudjanak. Bár a főszereplő Barnaby felügyelőt a 13.-ban lecserélték az unokatestvérére, és a sorban a harmadik szinész által játszot beosztottja is most fog távozni, a sorozat még ma sem vesztett semmit szorakoztatóságából.

Ideális esti szórakozás, ha szereted a filmeket, ez is ugyan olyan hosszú, és legalább olyan izgalmas.

Legálisan is nézhető, a Universal channel, film+/film+2 időnként vetíti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milyensorozatotnezzek.blog.hu/api/trackback/id/tr945344392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása